Denk mee

Uw mening telt

Denk mee over onderwerpen die u belangrijk vindt!

Als huurder van Woonwaard wordt uw belang, en dat van alle andere huurders van Woonwaard, behartigt door de Huurdersbelangenvereniging (HBV).
Dit is de organisatie die zich inzet voor alle huurders van Woonwaard, dus ook voor u.

Wie is HBV Noord-Kennemerland?

Deze vereniging streeft naar betaalbare, goed onderhouden woningen in aangename buurten in de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard. De HBV is een belangrijke gesprekspartner voor Woonwaard en adviseert over onderwerpen als wonen, huren, duurzaamheid, wonen & zorg. Ook vertegenwoordigt de HBV huurders bij het maken van de prestatieafspraken met de gemeenten.

Onderwerpen die u belangrijk vindt

Denkt u mee over onderwerpen die u belangrijk vindt? Het bestuur van Huurdersbelangenvereniging Noord-Kennemerland is op zoek naar betrokken huurders die af en toe willen meedenken. Zo kunt u uw stem laten horen en invloed uitoefenen op belangrijke kwesties zoals betaalbaar wonen, onderhoud en duurzaamheid van de woningen.
Uw input kan Woonwaard helpen om haar plannen nog beter af te stemmen op de wensen van de huurders, waardoor wonen en huren nog aangenamer wordt.

Dit kan via deelname aan een van de vier werkgroepen met de specialisatie:

1 – Duurzaamheid
2 – B
etaalbaar wonen
3 –
Wonen en zorg
4 –
Financiën 

Informatiebijeenkomst op:

Op 28 maart a.s. van 19:00 uur tot 20:30 uur organiseert het bestuur een informatiebijeenkomst waar u meer te weten komt over hoe u kunt deelnemen, en welke invloed de HBV heeft op belangrijke zaken binnen Woonwaard.

Vragen of meer weten?

Voor vragen of telefonisch aanmelden, kunt u ons bereiken op woensdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur via 072-5408181.
Of u kunt ons bereiken via e-mail hbv-nk@hetnet.nl.